Kestotilauksen ehdot

Kestotilaus

Tilaus on huoleton ja edullinen kestotilaus, joka jatkuu kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan kunnes toisin päätät. Alennus koskee tilauksen ensimmäistä jaksoa. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta, jollei muuta ole ilmoitettu.

Tarjousehdot

Tarjous on voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisen kyseisen lehden tilauksen päättymisestä on täytynyt kulua vähintään 90 vuorokautta. Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksu. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus tilaamiseen.

Tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat toimitetaan noin kuukauden kuluttua laskun maksamisesta. Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille.

Tilauksen peruutus

Tilaajalla on kuluttajansuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen tai ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme lähettämämme lehdet erillisellä laskulla irtonumeromyyntihinnan mukaisesti.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi toimi seuraavasti: Ilmoita kustantajalle, että haluat peruuttaa tilauksesi. Peruutusilmoitus saa olla vapaamuotoinen. Peruutusilmoituksen voit tehdä kirjallisesti, puhelimitse tai sähköisen asiakaspalvelun kautta. Kauppa voidaan peruuttaa myös ennen lehden tai vahvistuksen saapumista. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Suoramarkkinointiseloste

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietojen käytön tai luovutuksen voi kieltää ilmoittamalla siitä Fokus Median asiakaspalveluun puh 020 7354 130 tai lähettämällä sähköpostia: